Slovenija > Črna kronika
7251 ogledov

Tat se je lotil napačnih ...

Policisti svetujejo, da si žrtve roparjev zapomnijo čim več njihovih značilnosti Žurnal24 main
Takšen razplet tatinskega pohoda gotovo ni pričakoval.

Včeraj popoldne je 50-letni moški iz Žalca na Milčinskega ulici v Mariboru iz stanovanja 56-letne Mariborčanke ukradel denarnico. Oškodovanka in njen mož sta tatvino opazila in se kar sama lotila iskanja osumljenca. Ko sta ga našla, sta o tem obvestila policiste.

Kot so zapisali na mariborski policijski upravi, je okoli 17.30 moški neopaženo vstopil v odklenjeno stanovanje in v predsobi našel na obešalnik obešeno žensko torbico. Iz nje je odtujil denarnico z osebnimi dokumenti oškodovanke. Z dejanjem jo je oškodoval za okoli 200 evrov.

Europolove razglednice Akcija Slovenija Kriminalca skušajo ujeti z mrzlim pivom

"Ko je odhajal, sta oškodovanka in njen mož slišala, da so se odprla in zaprla vhodna vrata, takoj za tem pa sta opazila tudi tatvino. Od sosede sta pridobila opis neznanca, ki je pred tem zvonil tudi pri sosedi. Začela sta ga iskati in ga kmalu opazila na Čufarjevi ulici v Mariboru. O tem sta obvestila policiste, ki so nemudoma prihiteli na kraj, osumljenca prijeli in pridržali. Ovadili ga bodo pristojnemu tožilstvu," so pojasnili na policijski upravi.

Policija in nova vozila provida Slovenija Nič čudnega, da je bežal pred policijo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar Leon
    Leon 12:37 15.september 2017.

    Pomagaj si sam .......in naši javni uslužbenci ti bodo pomagali !

  • ac-dc 20:20 14.september 2017.

    Je za razumet tole slovnico; avtor je B.B (Bez Broja)

  • Tine123 19:50 14.september 2017.

    premalo, umazanca pretepsti, da bo po slamici jedel pol leta. Ne vem kaj se ljudje bojite "zakonodaje", vzameš stvari v svoje roke pa je.