Sredi tedna ohladitev; kdaj spet do 30?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Začetek tedna bo vremensko spremenljiv, v sredo bo prehodno nekoliko hladneje. Kako bo proti koncu tedna?
Oglej si celoten članek

"V ponedeljek bo spremenljivo, dopoldne v osrednjih krajih še pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in deloma v severni Sloveniji bodo nastajale krajevne plohe, izjemoma tudi kakšna nevihta. Jutranje temperature bodo od 12 do 18, dnevne od 22 do 28 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V torek, nadaljujejo vremenoslovci, bo spremenljivo do pretežno oblačno, pihal bo južni do jugozahodni veter. Krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte se bodo najprej pojavljale na zahodu, v noči na sredo pa bodo zajele vso Slovenijo.

V sredo zjutraj bo dež večinoma ponehal, čez dan se bo počasi jasnilo. Prehodno bo nekoliko hladneje. V četrtek bo sončno in spet topleje.

Kako pa prihodnji konec tedna?

"Nad južno Evropo in Sredozemljem bo predvidoma vztrajalo območje visokega zračnega tlaka. Od jugozahoda bo k nam dotekal postopno vse toplejši zrak," v 5- do 10-dnevni napovedi navajajo na Arsu.

Prihodnji konec tedna bo večinoma sončno in iz dneva v dan topleje. Ob koncu tedna lahko spet pričakujemo temperature okoli 30 stopinj Celzija.

PREBERITE TUDI:

Acuweather: Poletje vročinskih valov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.