Srhljivo: kamere zabeležile divjo vožnjo po slovenskih cestah

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mariborski policisti so z javnostjo delili videoposnetek objestne vožnje po slovenskih cestah. Čudežno se je končalo brez prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Maribor je na svojem Facebook profilu delila nekaj utrinkov noro predrzne in neverjetno objestne vožnje moškega v Mariboru. Kot so pojasnili, gre sicer za večkratnega kršitelja cestno-prometnih predpisov, ki so ga obravnavali pretekli teden.

"V zadnjem času smo na naših cestah znova obravnavali več voznikov, ki so huje kršili predpise - ob hitrosti, je posebej zaskrbljujoča tudi vožnja pod vplivom alkohola. Tovrstnim kršitvam bomo več pozornosti namenili že ta vikend," so zapisali in tako napovedali novo večjo akcijo že ta konec tedna. 

"Obvarujte sebe, svoje najbližje in druge, vozite strpno, varno, po predpisih!" so še zapisali. Verjamemo, da bo ob pogledu zgornjega posnetka marsikomu zastala kri. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:52 28. Julij 2023.

    Nesposobna policija,in za njim isto divjajo kot prekrškar,prav čakajo na to,da se za njim podijo.Ko bo nesreča,oni ne bodo krivi,jao …

  • 07:39 28. Julij 2023.

    Ampak policaji niso nič drugače vozili, in če je že ta norec ogrožal vse okoli sebe, zakoj so morali tudi …

  • 19:01 27. Julij 2023.

    par takih koncev pa bi prepotentneži nehali srati po cestah: https://www.youtube.com/watch?v=Fp5n1ilUsrM

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.