Slovenija
16148 ogledov

Srhljivo: kamere zabeležile divjo vožnjo po slovenskih cestah

Objestna vožnja v Mariboru Facebook
Mariborski policisti so z javnostjo delili videoposnetek objestne vožnje po slovenskih cestah. Čudežno se je končalo brez prometne nesreče.

Policijska uprava Maribor je na svojem Facebook profilu delila nekaj utrinkov noro predrzne in neverjetno objestne vožnje moškega v Mariboru. Kot so pojasnili, gre sicer za večkratnega kršitelja cestno-prometnih predpisov, ki so ga obravnavali pretekli teden.

"V zadnjem času smo na naših cestah znova obravnavali več voznikov, ki so huje kršili predpise - ob hitrosti, je posebej zaskrbljujoča tudi vožnja pod vplivom alkohola. Tovrstnim kršitvam bomo več pozornosti namenili že ta vikend," so zapisali in tako napovedali novo večjo akcijo že ta konec tedna. 

"Obvarujte sebe, svoje najbližje in druge, vozite strpno, varno, po predpisih!" so še zapisali. Verjamemo, da bo ob pogledu zgornjega posnetka marsikomu zastala kri. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:52 28.julij 2023.

    Nesposobna policija,in za njim isto divjajo kot prekrškar,prav čakajo na to,da se za njim podijo.Ko bo nesreča,oni ne bodo krivi,jao kam smo padli.Nasvet-zapišejo reg.št.avta,grejo na njegov dom ,in ga tam počakajo,siml ko pasulj.Če pa je že stari znanec,odvzeti vozniško za ...prikaži več zmeraj,dati kazen za ponovni prekršek 50K evrov,pa da vidimo.Če pa ne bo nič od tega je to ziher sin nekega politika,ki se ga ne upajo dotakniti.

  • Luksi 07:39 28.julij 2023.

    Ampak policaji niso nič drugače vozili, in če je že ta norec ogrožal vse okoli sebe, zakoj so morali tudi oni. Pri vsej tehnologiji, ki jo plačujemo davkoplačevalci se ga preprosto počaka kilometer naprej po cesti in s stingerjem predre gume...

  • SlavkoKrizman 19:01 27.julij 2023.

    par takih koncev pa bi prepotentneži nehali srati po cestah: https://www.youtube.com/watch?v=Fp5n1ilUsrM