Sta si zaželela obstreljevanja?

Foto: Žurnal24
Škofjeloški policisti so prijeli 21- in 22-letnika, ki sta vlomila v poslovne prostora v Virmašah, kjer sta ukradla devet pušk za paintball.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz PU Kranj, se je vlom zgodil v noči na 24. junij, omenjena storilca pa sta lastnika oškodovala za dva tisoč evrov.

Škofjeloški policisti so z opravljenim ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da sta tega kaznivega dejanja utemeljeno osumljena Kranjčana, stara 21 in 22 let.

Policisti so osumljencema zasegli nekaj odvzete opreme, preostala pa je bila zasežena osebam, ki so jo kupile. Zoper enega od osumljenih je bilo odrejeno tudi pridržanje, zoper oba pa sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.