Štaj. AC: Trčenje tovornjakov

Foto: Žurnal24 nesreča, nesreca, maribor, štajerska avtocesta, tovornjak, trčenje Foto: Žurnal24 nesreča, nesreca, maribor, štajerska avtocesta, tovornjak, trčenje Foto: Žurnal24 nesreča, nesreca, maribor, štajerska avtocesta, tovornjak, trčenje Foto: Žurnal24 nesreča, nesreca, maribor, štajerska avtocesta, tovornjak, trčenje
Na štajerski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili in eno kombinirano vozilo. Slednje se je zaletelo v tovornjak in nato vanj še en tovornjak.
Oglej si celoten članek

Bralec Žurnala24 je dejal, da je vozilo kombiniranega vozila popolnoma zmečkalo. Kombi se je namreč najprej zaletel v tovornjak, nato pa je vanj trčil še drug tovornjak.

Na PU Maribor so za zurnal24.si dejali, da so bila v nesreči udeležena tri vozila: dve tovorni in eno kombinirano vozilo. Nesreča se je zgodila okoli 8.20 v bližini izvoza Slovenska Bistrica. Po prvih podatkih policije pa v nesreči nihče izmed voznikov ni bil huje ranjen.

FOTOGRAFIJE SI OGLEJTE V GALERIJI.

Bralec je ob tem dejal, da reševalce, ki želijo priti do ponesrečencev, pri dostopu do mesta nesreče ovirajo kolone, ki so nastale na omenjenem odseku. "Rešilec težko pride že skozi kolono."

Po podatkih Prometnoinformacijskega centra (PIC) je zaradi nesreče na odseku med priključkoma Sl. Bistrica - sever in Sl. Bistrica - jug v smeri Ljubljane zaprt vozni pas. Poleg tega je zaprt je tudi uvoz Sl. Bistrica - sever proti Ljubljani. Pred  Slovensko Bistrico - sever je nastal štirikilometrski zastoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.