Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Štaj. AC: Trčenje tovornjakov

nesreča, nesreca, maribor, štajerska avtocesta, tovornjak, trčenje
1/4
Žurnal24 main
Na štajerski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili in eno kombinirano vozilo. Slednje se je zaletelo v tovornjak in nato vanj še en tovornjak.

Bralec Žurnala24 je dejal, da je vozilo kombiniranega vozila popolnoma zmečkalo. Kombi se je namreč najprej zaletel v tovornjak, nato pa je vanj trčil še drug tovornjak.

Na PU Maribor so za zurnal24.si dejali, da so bila v nesreči udeležena tri vozila: dve tovorni in eno kombinirano vozilo. Nesreča se je zgodila okoli 8.20 v bližini izvoza Slovenska Bistrica. Po prvih podatkih policije pa v nesreči nihče izmed voznikov ni bil huje ranjen.

FOTOGRAFIJE SI OGLEJTE V GALERIJI.

Bralec je ob tem dejal, da reševalce, ki želijo priti do ponesrečencev, pri dostopu do mesta nesreče ovirajo kolone, ki so nastale na omenjenem odseku. "Rešilec težko pride že skozi kolono."

Po podatkih Prometnoinformacijskega centra (PIC) je zaradi nesreče na odseku med priključkoma Sl. Bistrica - sever in Sl. Bistrica - jug v smeri Ljubljane zaprt vozni pas. Poleg tega je zaprt je tudi uvoz Sl. Bistrica - sever proti Ljubljani. Pred  Slovensko Bistrico - sever je nastal štirikilometrski zastoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.