Štajerka odprta, trčili štirje tovornjaki

Foto: PGD Slov. Konjice
Foto: PGD Slov. Konjice
Na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane se je zgodila prometna nesreča. Cesta je po štirih urah že odprta.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je na avtocesti v smeri Celje vzhod proti Ljubljani ob pol šetih zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri tovorna vozila.

Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz enega od vozil rešili ukleščenega človeka, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so enega poškodovanca prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Cesta zaprta

Zaradi nesreče je bila skoraj štiri ure zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Celje vzhod in Celje center proti Ljubljani. Zaradi prometne nesreče ostaja daljši zastoj pred CP Tepanje proti Ljubljani, ki je dolg približno pet kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:12 5. September 2013.

    Se ni za čudit. Nekateri tovornjakarji se prehtevajo tako, da zavzamejo odstavni pas, desni vozni , pa še prehitevalni....naredijo gužvo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.