Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Štajerka odprta, trčili štirje tovornjaki

Nesreča štajerska avtocesta PGD Slov. Konjice
Na štajerski avtocesti v smeri Ljubljane se je zgodila prometna nesreča. Cesta je po štirih urah že odprta.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je na avtocesti v smeri Celje vzhod proti Ljubljani ob pol šetih zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri tovorna vozila.

Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom iz enega od vozil rešili ukleščenega človeka, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnimi sredstvi počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so enega poškodovanca prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Cesta zaprta

Zaradi nesreče je bila skoraj štiri ure zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Celje vzhod in Celje center proti Ljubljani. Zaradi prometne nesreče ostaja daljši zastoj pred CP Tepanje proti Ljubljani, ki je dolg približno pet kilometrov.

Komentarjev 1
  • Mrcina 15:12 05.september 2013.

    Se ni za čudit. Nekateri tovornjakarji se prehtevajo tako, da zavzamejo odstavni pas, desni vozni , pa še prehitevalni....naredijo gužvo, zastoje za njimi, obenem pa vsi trije na gas tiščijo, pa se grejo norce, ko tistega na prehitevalnem pasu ne ...prikaži veče spustijo na počasni pas itn.... Da o tem, kako izsiljujo prednost in kako rinejo v avtomobile raje ne govorim.