Štajerska: dve nesreči in dva pobega

Foto: Žurnal24
Na Štajerskem so zabeležili dve prometni nesreči s pobegom. Eden se je po trku ustavil in nato odbrzel naprej, drugi pa je takoj po trku stopil na gas in odpeljal.
Oglej si celoten članek

Pred dvema dnevoma se je prometna nesreča s pobegom zgodila na avtocesti, včeraj pa na regionalni cesti izven naselja Šentrupert.  

V torek se je ob 18.25 uri na avtocesti A1 izven naselja Celje (na relaciji Maribor – Ljubljana) voznik neznanega vozila s priklopnikom vozil iz smeri Maribora proti Ljubljani. Izven naselja Celje je vozil po desnem prometnem pasu, prav tako kot oškodovanka. V trenutku, ko ga je oškodovanka nameravala prehiteti, je nenadoma z desnega zapeljal na levi prometni pas tako, da se voznica ni mogla izogniti trčenju in je sprednjim delom vozila trčila v zadnji del vozila.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku prosijo, naj pokličejo na telefonsko številko 113.

Po trku je voznik ustavil svoje vozilo ob robu vozišča, nekaj časa počakal ter nato odpeljal s kraja prometne nesreče. Oškodovanka pravi, da naj bi bilo priklopno vozilo namenjeno prevozu konjev.

Silovit trk in takojšen pobeg
Druga prometna nesreča s pobegom pa se je zgodila včeraj ob 18.00 izven naselja Šentrupert. Ko se je voznica osebnega vozila v križišču vključevala na prednostno cesto proti Latkovi vasi, je iz njene leve strani brez prižganih luči,  pripeljal voznik osebnega avtomobila Fiat Punto, svetlo sive barve, registrskih številk LJ 48 – 9EX.  

Vozili sta silovito trčili. Punta je odbilo na levo smerno vozišče, voznik pa je nemudoma zbežal v smeri proti Šentrupertu. Policisti so kasneje ugotovili, da so bile registrske tablice leta 2009 ukradene v Ljubljani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.