Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Štajerska: dve nesreči in dva pobega

Žurnal24 main
Na Štajerskem so zabeležili dve prometni nesreči s pobegom. Eden se je po trku ustavil in nato odbrzel naprej, drugi pa je takoj po trku stopil na gas in odpeljal.

Pred dvema dnevoma se je prometna nesreča s pobegom zgodila na avtocesti, včeraj pa na regionalni cesti izven naselja Šentrupert.  

V torek se je ob 18.25 uri na avtocesti A1 izven naselja Celje (na relaciji Maribor – Ljubljana) voznik neznanega vozila s priklopnikom vozil iz smeri Maribora proti Ljubljani. Izven naselja Celje je vozil po desnem prometnem pasu, prav tako kot oškodovanka. V trenutku, ko ga je oškodovanka nameravala prehiteti, je nenadoma z desnega zapeljal na levi prometni pas tako, da se voznica ni mogla izogniti trčenju in je sprednjim delom vozila trčila v zadnji del vozila.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku prosijo, naj pokličejo na telefonsko številko 113.

Po trku je voznik ustavil svoje vozilo ob robu vozišča, nekaj časa počakal ter nato odpeljal s kraja prometne nesreče. Oškodovanka pravi, da naj bi bilo priklopno vozilo namenjeno prevozu konjev.

Silovit trk in takojšen pobeg
Druga prometna nesreča s pobegom pa se je zgodila včeraj ob 18.00 izven naselja Šentrupert. Ko se je voznica osebnega vozila v križišču vključevala na prednostno cesto proti Latkovi vasi, je iz njene leve strani brez prižganih luči,  pripeljal voznik osebnega avtomobila Fiat Punto, svetlo sive barve, registrskih številk LJ 48 – 9EX.  

Vozili sta silovito trčili. Punta je odbilo na levo smerno vozišče, voznik pa je nemudoma zbežal v smeri proti Šentrupertu. Policisti so kasneje ugotovili, da so bile registrske tablice leta 2009 ukradene v Ljubljani.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.