Stanovanj nočejo dati

Foto: Anže Petkovšek Jernej Pikalo
Noben ponudnik se ni javil na razpis Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Noben ponudnik se ni javil na razpis Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Ljubljana (JSS MOL), da skladu vsaj za 20 let izroči svoje stanovanje, ta mu zanj plačuje profitno najemnino, JSS MOL pa ga nato oddaja v neprofitni najem, razliko med profitno in neprofitno najemnino pa poravna sam.

"Vsekakor bi bili veseli ponudb, saj bi tako lahko rešili nekaj upravičencev, ki so bili uspešni na 15. javnem razpisu za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem," pravi direktor JSS MOL Sašo Rink in dodaja: "Glede na dejstvo, da na razpis nismo prijeli ponudb, se bomo o nadaljnjih korakih in morebitni ponovitvi odločili v naslednjem letu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:29 14. December 2013.

    Za razpis jih verjetno niti ni veliko vedelo. Sicer pa je v teh razmerah oddajanje zelo nehvaležen posel - slaba …

  • 20:01 14. December 2013.

    Boljša varijanta je da ga dajo preko agencije za nepremičnine v najem... višino najemnine si določajo sami pa pogodbo lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.