Starša mučila 10-letnega sina

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock)
Policija je na Floridi aretirala žensko in moškega, ki sta mučila svojega desetletnega sina.
Oglej si celoten članek

Oblasti so 37-letno Kimberly in 38-letnega Thomasa Boonea aretirali zaradi grozljivega izživljanja nad svojim desetletnim sinom. Detektivi so razkrili, da sta starša pred nekaj dnevi prijavila dečkovo izginotje. „Po petih urah iskanja, v katero je bil vključen tudi helikopter, smo ga našli v hiši. Povedal nam je, da je iskal hrano, ki mu je starša nista dala, zato se jima je skril.“

Za kazen spal v urinu

Policija je razkrila, da sta dečka starša silila spati, jesti in živeti v neznosnih okoliščinah, ki so pretresle policiste. Deček naj bi spal v postelji, namočeni z urinom, saj mu starša nista dovolila uporabljati kopalnice. Iz sobe je smel le, ko je šel v šolo ali kadar sta bila starša zdoma.

Le nekaj kapljic vode na dan
V dečkovi sobi ni bilo igrač, oblačil ali luči, vrata pa so se zaklepala le z zunanje strani. Deček je policistom dejal, da sta mu starša na dan namenila le nekaj kapljic vode in en sendvič.

Utrujenega, podhranjenega in prestrašenega dečka, ki sta ga starša imela zaprtega v sobi od decembra 2009, so odpeljali socialni delavci. Ni znano, kakšna kazen grozi staršema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.