Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Starša mučila 10-letnega sina

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Policija je na Floridi aretirala žensko in moškega, ki sta mučila svojega desetletnega sina.

Oblasti so 37-letno Kimberly in 38-letnega Thomasa Boonea aretirali zaradi grozljivega izživljanja nad svojim desetletnim sinom. Detektivi so razkrili, da sta starša pred nekaj dnevi prijavila dečkovo izginotje. „Po petih urah iskanja, v katero je bil vključen tudi helikopter, smo ga našli v hiši. Povedal nam je, da je iskal hrano, ki mu je starša nista dala, zato se jima je skril.“

Za kazen spal v urinu

Policija je razkrila, da sta dečka starša silila spati, jesti in živeti v neznosnih okoliščinah, ki so pretresle policiste. Deček naj bi spal v postelji, namočeni z urinom, saj mu starša nista dovolila uporabljati kopalnice. Iz sobe je smel le, ko je šel v šolo ali kadar sta bila starša zdoma.

Le nekaj kapljic vode na dan
V dečkovi sobi ni bilo igrač, oblačil ali luči, vrata pa so se zaklepala le z zunanje strani. Deček je policistom dejal, da sta mu starša na dan namenila le nekaj kapljic vode in en sendvič.

Utrujenega, podhranjenega in prestrašenega dečka, ki sta ga starša imela zaprtega v sobi od decembra 2009, so odpeljali socialni delavci. Ni znano, kakšna kazen grozi staršema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.