Ste ju videli?

Foto: Žurnal24 Pogrešana Katarina Sel (Foto: Policija)
Policija je izdala obvestilo o dveh pogrešanih osebah. V Mariboru pogrešajo 64-letno Katarino Sel, v Kamniku pa 76-letno Frančiško Repanšek.
Oglej si celoten članek

Od 1. decembra pogrešajo 64-letno Katarino Sel iz Maribora. Visoka je okoli 150 centimetrov, suhe postave. Ima do vratu segajoče ravne lase. Oblečena je bila v olivno zeleno jakno in jeans hlače, obuta v črne usnjene škornje, na glavi je imela črno pleteno kapo. S seboj je imela manjši večbarven preklopni dežnik.

 

Foto: Žurnal24

 

Od 2. decembra pogrešajo tudi 76-letno Frančiško Repanšek iz okolice Kamnika. Nazadnje so jo videli na cesti v Črni pri Kamniku med hojo v smeri Kamnika. Visoka je okoli 160 centimetrov, srednje postave, krajših kostanjevo rjavih las. Oblečena je v vijoličasto bundo in sivozelene hlače ter obuta v črne gojzarje. Pri sebi naj bi imela rumen trak s tremi ključi.

 

Policija naproša vse, ki bi pogrešani osebi opazili ali karkoli vedeli o njunem izginotju, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.