Slovenija > Črna kronika
4 ogledov

Ste ju videli?

Pogrešana Katarina Sel (Foto: Policija) Žurnal24 main
Policija je izdala obvestilo o dveh pogrešanih osebah. V Mariboru pogrešajo 64-letno Katarino Sel, v Kamniku pa 76-letno Frančiško Repanšek.

Od 1. decembra pogrešajo 64-letno Katarino Sel iz Maribora. Visoka je okoli 150 centimetrov, suhe postave. Ima do vratu segajoče ravne lase. Oblečena je bila v olivno zeleno jakno in jeans hlače, obuta v črne usnjene škornje, na glavi je imela črno pleteno kapo. S seboj je imela manjši večbarven preklopni dežnik.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Od 2. decembra pogrešajo tudi 76-letno Frančiško Repanšek iz okolice Kamnika. Nazadnje so jo videli na cesti v Črni pri Kamniku med hojo v smeri Kamnika. Visoka je okoli 160 centimetrov, srednje postave, krajših kostanjevo rjavih las. Oblečena je v vijoličasto bundo in sivozelene hlače ter obuta v črne gojzarje. Pri sebi naj bi imela rumen trak s tremi ključi.

 

Policija naproša vse, ki bi pogrešani osebi opazili ali karkoli vedeli o njunem izginotju, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.