Ste videli moškega s pištolo?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V nedeljo okoli 10.30, je bil v trgovini Klasek Betnava, na Betnavski cesti v Mariboru, izvršen oborožen rop.
Oglej si celoten članek

Neznani moški, visok okoli 170 do 175 centimetrov oblečen  v bundo, svetlo modre barve z belimi črtami okoli kapuce, preko bunde je imel še črn brezrokavnik, in modre hlače, preko obraza zakrit s kapuco, je s pištolo zagrozil prodajalki, med tem ko je stregla drugo stranko in od nje zahteval izkupiček iz blagajne.

Kljub hitremu prihodu policistov na kraj, je stranka, ki je bila priča ropa, kraj že zapustila. Policisti to gospo vljudno prosijo, da se čimprej javi policiji na telefonsko številko 113, v kolikor pa želi ostati anonimna, pa na telefonsko številko policije 080 1200. Njena pomoč bi bila ključna za izsleditev storilca.

Policija prav tako naproša vse druge ljudi, da na opisani telefonski številki, sporočijo policiji, če karkoli vedo o opisanem dejanju ali storilcu. Vsem, ki bodo to želeli, bodo zagotovili absolutno anonimnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:15 26. Januar 2014.

    Anonimnost, ja seveda. Na sodišču je priča v prvi vrsti, obdolženec mu pa v hrbet gleda. To je anonimnost.

  • 15:10 26. Januar 2014.

    Vsak dan videvam moške s pištolami. Vse več in preveč jih je. Imenujejo se policisti. Absolutna anonimnost? So to pravljice …

  • 14:57 26. Januar 2014.

    Moškega ne pištola je pa kot moja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.