Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Ste videli moškega s pištolo?

Ropar Shutterstock
V nedeljo okoli 10.30, je bil v trgovini Klasek Betnava, na Betnavski cesti v Mariboru, izvršen oborožen rop.

Neznani moški, visok okoli 170 do 175 centimetrov oblečen  v bundo, svetlo modre barve z belimi črtami okoli kapuce, preko bunde je imel še črn brezrokavnik, in modre hlače, preko obraza zakrit s kapuco, je s pištolo zagrozil prodajalki, med tem ko je stregla drugo stranko in od nje zahteval izkupiček iz blagajne.

Kljub hitremu prihodu policistov na kraj, je stranka, ki je bila priča ropa, kraj že zapustila. Policisti to gospo vljudno prosijo, da se čimprej javi policiji na telefonsko številko 113, v kolikor pa želi ostati anonimna, pa na telefonsko številko policije 080 1200. Njena pomoč bi bila ključna za izsleditev storilca.

Policija prav tako naproša vse druge ljudi, da na opisani telefonski številki, sporočijo policiji, če karkoli vedo o opisanem dejanju ali storilcu. Vsem, ki bodo to želeli, bodo zagotovili absolutno anonimnost.

Komentarjev 5
  • rogg 18:15 26.januar 2014.

    Anonimnost, ja seveda. Na sodišču je priča v prvi vrsti, obdolženec mu pa v hrbet gleda. To je anonimnost.

  • Trovlak 15:10 26.januar 2014.

    Vsak dan videvam moške s pištolami. Vse več in preveč jih je. Imenujejo se policisti. Absolutna anonimnost? So to pravljice za lahko noč? Absolutne anonimnosti pri nas ni, dokler so policisti ljudje, ki na koncu šihta pridejo sedet k šanku ...prikaži več in razlagajo kaj se jim je zgodilo v službi.

  • Avatar čavez
    čavez 14:57 26.januar 2014.

    Moškega ne pištola je pa kot moja.