Ste videli Tino Škaper?

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Odšla je iz Slovenskega združenja za duševno zdravje v Piranu, za odhod pa se je dogovorila s pristojnimi. Odšla je prejšnji petek, potem pa izginila neznano kam.
Oglej si celoten članek

Sorodniki so novogoriške policiste v torek dopoldne obvestili, da pogrešajo 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina v Goriških brdih.

Škaperjeva je že prejšnji petek neznano kam odšla iz Šenta oziroma Slovenskega združenja za duševno zdravje v Piranu.

"Policisti Policijske postaje Nova Gorica so z intenzivnim zbiranjem obvestil in preverjanjem informacij ugotovili, da je omenjena pogrešana odhod načrtovala in se s pristojnimi v omenjenem piranskem Šentu predhodno dogovorila, da se bo v ponedeljek, 29. julija 2013, tja vrnila," so zapisali novogoriški policisti.
 
Policisti so še ugotovili, da je pogrešana  v petek, 26. julija, ob 16.50, sorodnikom prek telefona sporočila, da je v Kopru, od takrat pa se ni oglasila nikomur več.

Prepoznali jo boste po tetovaži na prstancu leve roke

Pogrešana 29-letnica je visoka približno 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, ima temnejše lase (običajno spete v čop), temnejšo polt, temnorjave oči in tetovažo prstana na prstancu leve roke. Po sedanjih ugotovitvah je nazadnje nosila črne dolge hlače, obuta pa je bila v japonke. S seboj je vzela manjši rjav nahrbtnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.