Slovenija > Črna kronika
105 ogledov

Ste videli Tino Škaper?

Tina Škaper PU Nova Gorica
Odšla je iz Slovenskega združenja za duševno zdravje v Piranu, za odhod pa se je dogovorila s pristojnimi. Odšla je prejšnji petek, potem pa izginila neznano kam.

Sorodniki so novogoriške policiste v torek dopoldne obvestili, da pogrešajo 29-letno Tino Škaper iz Podsabotina v Goriških brdih.

Škaperjeva je že prejšnji petek neznano kam odšla iz Šenta oziroma Slovenskega združenja za duševno zdravje v Piranu.

"Policisti Policijske postaje Nova Gorica so z intenzivnim zbiranjem obvestil in preverjanjem informacij ugotovili, da je omenjena pogrešana odhod načrtovala in se s pristojnimi v omenjenem piranskem Šentu predhodno dogovorila, da se bo v ponedeljek, 29. julija 2013, tja vrnila," so zapisali novogoriški policisti.
 
Policisti so še ugotovili, da je pogrešana  v petek, 26. julija, ob 16.50, sorodnikom prek telefona sporočila, da je v Kopru, od takrat pa se ni oglasila nikomur več.

Prepoznali jo boste po tetovaži na prstancu leve roke

Pogrešana 29-letnica je visoka približno 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, ima temnejše lase (običajno spete v čop), temnejšo polt, temnorjave oči in tetovažo prstana na prstancu leve roke. Po sedanjih ugotovitvah je nazadnje nosila črne dolge hlače, obuta pa je bila v japonke. S seboj je vzela manjši rjav nahrbtnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.