Stepla sta se, nato pa je odjeknil strel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med prepirom je moškemu, ki je želel izvedeti njegove podatke, iz rok vzel lovsko puško.
Oglej si celoten članek

66-letni lovski čuvaj je v okolici Rimske Čarde blizu Murske Sobote prejšnji četrtek naletel na nasad konoplje. Želel je izvedeti, čigav je, zato je 46-letnega moškega, za katerega je sumil, da je povezan z nasadom, prosil za osebne podatke. Ta je lovcu med prepirom odvzel puško, za katero je imel lovec dovoljenje. S kopitom puške ga je večkrat udaril, pri tem pa naj bi se zgodila samosprožitev puške. Krogla je zadela mlajšega, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Oba moška sta bila prepeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer so ugotovili, da je bil 66-letnik lažje, 46-letnik pa huje telesno poškodovan.

Med ogledom kraja kaznivega dejanja sta bila odkrita in zavarovana dva manjša nasada konoplje, so še dodali policisti.  

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in neupravičene proizvodnje prepovedanih drog in prometa z njimi bo po vseh zbranih obvestilih zoper 46-letnika podana kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.