Številne nesreče pred prazniki

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Danes se je zgodilo že več prometnih nesreč. V teh dneh bodite še bolj pozorni, saj bo zaradi obiskov pokopališč na cestah več jeklenih konjičkov.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, se je med drugim zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom v bližini naselja Lastovci. Dopoldne je tam voznik iz neznanega razloga trčil v drevo in na kraju nesreče umrl.

V Medvodah trk treh vozil
Zadnja, že najmanj šesta nesreča v tem dnevu, se je zgodila v Medvodah. "Okoli 14.40 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Mednem, smer Ljubljana - Medvode. Udeležena so bila tri vozila, in sicer audi A6, peugeot boxer in kombi zastava. Po prvih podatkih gre za prometno nesrečo z materialno škodo," nam je povedala Maja Adlešič s Policijske uprave Ljubljana in dodala, da do poškodb pri trčenju naj ne bi prišlo. Posledice nesreče so že odstranili, promet pa je v tem delu še vedno zgoščen.

Ostale prometne nesreče so na Upravi RS za zaščito in reševanje zabeležili:
– na Jesenicah (Ob 7.39 se je na streho prevrnilo osebno vozilo na cesti Lipice - Hrušica);
– v Novi gorici (v trku treh vozil se je poškodovala ena oseba);
– v Sežani (po trku tovornega in osebnega vozila je v slednjem ostala ukleščena ena oseba; poškodovanca so prepeljali na zdravljenje v bolnišnico);
– na Letališki cesti v Ljubljani se je zjutraj osebno vozilo prevrnilo na streho;
– v Gornji Radgoni oziroma v naselju Lastovci pa je zjutraj, kot smo omenili, voznik osebnega vozila trčil v drevo in umrl.

Že zjutraj so na radijskih postajah opozarjali na povečan promet, ki se bo v teh dneh še povečal, saj se bodo pred in ob dnevu spomina na mrtve na ceste podali številni, ki sicer ne sedejo pogosto za volan. Zato opozorilo, da bodite v teh dneh še bolj pozorni na svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu, ne bo odveč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.