Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Številne nesreče pred prazniki

1/5
Žurnal24 main
Danes se je zgodilo že več prometnih nesreč. V teh dneh bodite še bolj pozorni, saj bo zaradi obiskov pokopališč na cestah več jeklenih konjičkov.

Kot smo poročali, se je med drugim zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom v bližini naselja Lastovci. Dopoldne je tam voznik iz neznanega razloga trčil v drevo in na kraju nesreče umrl.

V Medvodah trk treh vozil
Zadnja, že najmanj šesta nesreča v tem dnevu, se je zgodila v Medvodah. "Okoli 14.40 smo bili obveščeni o prometni nesreči v Mednem, smer Ljubljana - Medvode. Udeležena so bila tri vozila, in sicer audi A6, peugeot boxer in kombi zastava. Po prvih podatkih gre za prometno nesrečo z materialno škodo," nam je povedala Maja Adlešič s Policijske uprave Ljubljana in dodala, da do poškodb pri trčenju naj ne bi prišlo. Posledice nesreče so že odstranili, promet pa je v tem delu še vedno zgoščen.

Ostale prometne nesreče so na Upravi RS za zaščito in reševanje zabeležili:
– na Jesenicah (Ob 7.39 se je na streho prevrnilo osebno vozilo na cesti Lipice - Hrušica);
– v Novi gorici (v trku treh vozil se je poškodovala ena oseba);
– v Sežani (po trku tovornega in osebnega vozila je v slednjem ostala ukleščena ena oseba; poškodovanca so prepeljali na zdravljenje v bolnišnico);
– na Letališki cesti v Ljubljani se je zjutraj osebno vozilo prevrnilo na streho;
– v Gornji Radgoni oziroma v naselju Lastovci pa je zjutraj, kot smo omenili, voznik osebnega vozila trčil v drevo in umrl.

Že zjutraj so na radijskih postajah opozarjali na povečan promet, ki se bo v teh dneh še povečal, saj se bodo pred in ob dnevu spomina na mrtve na ceste podali številni, ki sicer ne sedejo pogosto za volan. Zato opozorilo, da bodite v teh dneh še bolj pozorni na svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu, ne bo odveč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.