Število okužb s covidom-19 v Sloveniji še kar raste

Foto: Epa Covid-19 v Srbiji Foto: Epa Covid-19
V četrtek potrjenih 19 primerov okužbe z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji so v četrtek potrdili 19 primerov okužbe z novim koronavirusom, pri čemer so opravili 848 testiranj.

V bolnišnici se zdravi 23 bolnikov s covidom-19, dva na oddelku za intenzivno terapijo. V četrtek so v domačo nego predali tri bolnike, noben s covidom-19 pa ni umrl, je vlada sporočila na Twitterju.

Skupaj so v Sloveniji doslej potrdili 2052 okužb z novim koronavirusom, število umrlih ostaja pri 115.

Glede na podatke Sledilnika za covid-19 je v državi trenutno 259 aktivno okuženih.

Med novookuženimi je en zaposlen v zdravstvu in en v domovih za starejše, medtem ko novih okužb med oskrbovanci v domovih ni.

V celjski bolnišnici, kjer so v preteklih dneh potrdili okužbo pri enem od zaposlenih, nimajo novih potrjenih primerov med zaposlenimi. Prav tako ni novega primera v celjskem vrtcu Tončke Čečeve, kjer je okužena strokovna delavka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:58 29. Julij 2020.

    Poslušam izjavo Kreka (Janšev direktor NIJZ),ki je nagovarjal mamice naj dojenčke v vozičkih prekrivajo s plenico ! Zakaj jih kar …

  • 20:29 24. Julij 2020.

    Naša vlada je super.

  • 19:23 24. Julij 2020.

    Epidemijo bi že lahko ustavili, samo potem ne bi mogli več naroda zajebavati in se izživljati nad njim. JJ je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.