"Štirinajst dni smo brez signala"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na omrežju Tušmobila na širšem območju Koroške in Zgornje Savinjske doline potekajo dela in nadgradnja omrežja, zaradi česar imajo uporabniki težave s signalom.
Oglej si celoten članek

"Danes je že štirinajsti dan, od kar nam signal ne deluje! Ni dostopa do interneta, stalno sem nedosegljiva. Če kličem druge, ali sploh ne vzpostavi povezave ali pa je signal "nula". Če bi klicala na Luno, bi verjetno bila povezava boljša," se razburja bralka, ki nas je opozorila na svoje težave.

"Odgovor podjetja Tušmobil sem dobila po 8 dneh. Da bi jih poklicala na njihovo telefonsko številko, je bilo nemogoče - ni signala."  Kot je dejala, so ji na Tušmobilu dejali, da potekajo dela in nadgradnja omrežja. Bralka ob tem še dodaja, da je "višek, da naročniki plačujemo za storitve, ki jih ne moremo uporabljati"

Na spletni strani Tušmobila je bilo 27. avgusta objavljeno obvestilo o izvajanju del na širšem območju Koroške in Zgornje Savinjske doline. "V času del bo na posameznih področjih prihajalo do kratkotrajnih motenj v delovanju storitev," so zapisali in se uporabnikom za nevšečnosti opravičili.

Nanje smo naslovili vprašanja o omenjenih delih in na njihove odgovore še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:21 30. Avgust 2014.

    Primorci se pa pritožujejo zarad postavljanja oddajnikov na SŽ,vsem tem bi zapr signal GSM oddajnikov,da ne bodo obolevali zaradi sevanja??

  • 23:11 29. Avgust 2014.

    Sam ta folk se samo še pritožuje. Če ne nadgrajujejo ni prav, če ne bi pa spet ne bi bilo …

  • 23:01 29. Avgust 2014.

    1st world problems.<br />20 let nazaj pa niti telefona ni mela..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.