Slovenija
12 ogledov

"Štirinajst dni smo brez signala"

mobitel Saša Despot
Na omrežju Tušmobila na širšem območju Koroške in Zgornje Savinjske doline potekajo dela in nadgradnja omrežja, zaradi česar imajo uporabniki težave s signalom.

"Danes je že štirinajsti dan, od kar nam signal ne deluje! Ni dostopa do interneta, stalno sem nedosegljiva. Če kličem druge, ali sploh ne vzpostavi povezave ali pa je signal "nula". Če bi klicala na Luno, bi verjetno bila povezava boljša," se razburja bralka, ki nas je opozorila na svoje težave.

"Odgovor podjetja Tušmobil sem dobila po 8 dneh. Da bi jih poklicala na njihovo telefonsko številko, je bilo nemogoče - ni signala."  Kot je dejala, so ji na Tušmobilu dejali, da potekajo dela in nadgradnja omrežja. Bralka ob tem še dodaja, da je "višek, da naročniki plačujemo za storitve, ki jih ne moremo uporabljati"

Na spletni strani Tušmobila je bilo 27. avgusta objavljeno obvestilo o izvajanju del na širšem območju Koroške in Zgornje Savinjske doline. "V času del bo na posameznih področjih prihajalo do kratkotrajnih motenj v delovanju storitev," so zapisali in se uporabnikom za nevšečnosti opravičili.

Nanje smo naslovili vprašanja o omenjenih delih in na njihove odgovore še čakamo.

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 07:21 30.avgust 2014.

    Primorci se pa pritožujejo zarad postavljanja oddajnikov na SŽ,vsem tem bi zapr signal GSM oddajnikov,da ne bodo obolevali zaradi sevanja??

  • Realist 23:11 29.avgust 2014.

    Sam ta folk se samo še pritožuje. Če ne nadgrajujejo ni prav, če ne bi pa spet ne bi bilo prav. Kok so eni ljudje smeši. Srečna naj bo, da delajo nadgradnjo kar pomeni, da bodos toritve še boljše in ...prikaži več omrežje še hitrejše. Sem se pa v torek peljal na relaciji Velenje - Slovenj Gradec - Ravne na Koroškem pa problemov s signalom nisem imel!

  • speris 23:01 29.avgust 2014.

    1st world problems.20 let nazaj pa niti telefona ni mela..