Stojnice v centru Ljubljane samujejo

Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča Foto: Saša Despot Center Ljubljane na predvečer božiča
Naš fotograf je ujel nekaj utrinkov prazničnega mestnega utripa v centru Ljubljane. Sodeč po fotografijah so stojnice bolj slabo obiskane, verjetno pa je več obiskovalcev pričakovati v času maš ali po družinskih večerjah.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:35 25. December 2013.

    A so le enega ujel. Takim kot si ti , je namenjen tale prispevek , ko ti lahko vsak BEBEC …

  • 15:29 25. December 2013.

    Božič je družinski praznik - za tegale novinarja od tam dol - ne pa narodno veselje in je POPOLNOMA normalno …

  • 11:19 25. December 2013.

    Sicer je jasno, da so tej "novinarji" tepci, a vendar bi opozoril v tem primeru, da je izraz "samujejo" pravilen. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.