Slovenija
50 ogledov

Stojnice v centru Ljubljane samujejo

Center Ljubljane na predvečer božiča
1/7
Saša Despot
Naš fotograf je ujel nekaj utrinkov prazničnega mestnega utripa v centru Ljubljane. Sodeč po fotografijah so stojnice bolj slabo obiskane, verjetno pa je več obiskovalcev pričakovati v času maš ali po družinskih večerjah.
Komentarjev 7
  • Žurnalček 15:35 25.december 2013.

    A so le enega ujel. Takim kot si ti , je namenjen tale prispevek , ko ti lahko vsak BEBEC na tem svetu pričara , da se je tale moment začela III. svetovna vojna in to v tvojem dvorišču ! ...prikaži več! Stojnice pa da seboš malo pomiril ,niti slučajno ne samevajo ampak je gužva , da mim ne moreš. A si zdaj kej žalosten , SS-ovc.?Pa še nekaj , nobeden ni nič kasiral vsem telim stojničarjem , nobeden !

  • Žurnalček 15:29 25.december 2013.

    Božič je družinski praznik - za tegale novinarja od tam dol - ne pa narodno veselje in je POPOLNOMA normalno , da na cesti ni nobenega. Bilo pa pa hudo narobe , če bi bili. E moj novinaru nije ti ...prikaži več ovo Bosna , daj se malo informiraj in adaptiraj , prije nego počneš lupat gluposti. Sam hec je pa ta , da tudi UREDNIK ne ve običaje Slovenskega naroda in je tole traparijo pustil, kot senzacijo ali pa mogoče z namenom spodkopavanja prizadevanj MOL-a , da ljudem omogoči prijetne novoletne urice v družbi prijateljev. Skratka , gnoj od gnoja prispevka !

  • Trovlak 11:19 25.december 2013.

    Sicer je jasno, da so tej "novinarji" tepci, a vendar bi opozoril v tem primeru, da je izraz "samujejo" pravilen. Gre za starinsko izvedbo izraza samovati kot ga poznamo danes. Samovatí, samévatí, samévajo.... Samóvati, samévati, samujajo.... Oboje je pravilno, čeprav ...prikaži več je danes bolj v rabi izraz "samevajo". Kakorkoli, vesel božič!