Stopil v bran ženski in pristal v bolnišnici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Do pretepa je prišlo, ko je 39-letni moški udaril žensko.
Oglej si celoten članek

V enem od gostinskih lokalov na območju PP Podlehnik je v nedeljo okoli 22.30 prišlo do pretepa. 39-letni moški je udaril 39-letno žensko. Gosta lokala, moška, stara 47 in 27 let, sta to opazila in stopila ženski v bran. Moškemu sta namenila nekaj udarcev. 

Slovenija Kočevje: V gostilni ga je zabodel

39-letni moški je zato pobegnil iz lokala, a ga je starejši od moških zunaj dohitel in ga spet udaril. 39-letnik je udarec vrnil. 47-letni moški je obležal. Kasneje so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico na Ptuju, kjer so ugotovili, da je med pretepom utrpel hudo telesno poškodbo. 

Šentjur pri Celju Zlomljen kolk: V domu starostnikov sta se stepla 69 in 83-letnik

Policisti bodo 39-letnika, ki je o pretepu sam obvestil policijo, kazensko ovadili, vročili pa so mu tudi plačilni nalog. Če bo zdravniško pomoč poiskal tudi sam in podal predlog za pregon, bodo policisti ovadili tudi 47-letnika, sicer pa mu bodo vročili plačilni nalog. Plačilni nalog so vročili tudi 27-letniku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:48 9. Oktober 2017.

    Tak tak samo kasirat pa kasirat .....prdneš pa bodo že pisali plačilne naloge no slovenčeki

  • 14:19 9. Oktober 2017.

    Policisti bodo 39-letnika, ki je o pretepu sam obvestil policijo, kazensko ovadili, vročili pa so mu tudi plačilni nalog. Če …

  • 13:52 9. Oktober 2017.

    Pomagaš neznanki pred nasiljem in prezeneš nasilneža potem pa še položnico dobiš od policajev. Ful dobr.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.