Slovenija > Črna kronika
1846 ogledov

Stopil v bran ženski in pristal v bolnišnici

pretep, nasilje Shutterstock
Do pretepa je prišlo, ko je 39-letni moški udaril žensko.

V enem od gostinskih lokalov na območju PP Podlehnik je v nedeljo okoli 22.30 prišlo do pretepa. 39-letni moški je udaril 39-letno žensko. Gosta lokala, moška, stara 47 in 27 let, sta to opazila in stopila ženski v bran. Moškemu sta namenila nekaj udarcev. 

Policija in nova vozila znak 113 Slovenija Kočevje: V gostilni ga je zabodel

39-letni moški je zato pobegnil iz lokala, a ga je starejši od moških zunaj dohitel in ga spet udaril. 39-letnik je udarec vrnil. 47-letni moški je obležal. Kasneje so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico na Ptuju, kjer so ugotovili, da je med pretepom utrpel hudo telesno poškodbo. 

Upokojenci Šentjur pri Celju Slovenija Zlomljen kolk: V domu starostnikov sta se stepla 69 in 83-letnik

Policisti bodo 39-letnika, ki je o pretepu sam obvestil policijo, kazensko ovadili, vročili pa so mu tudi plačilni nalog. Če bo zdravniško pomoč poiskal tudi sam in podal predlog za pregon, bodo policisti ovadili tudi 47-letnika, sicer pa mu bodo vročili plačilni nalog. Plačilni nalog so vročili tudi 27-letniku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • evelux 16:48 09.oktober 2017.

    Tak tak samo kasirat pa kasirat .....prdneš pa bodo že pisali plačilne naloge no slovenčeki

  • Avatar Leon
    Leon 14:19 09.oktober 2017.

    Policisti bodo 39-letnika, ki je o pretepu sam obvestil policijo, kazensko ovadili, vročili pa so mu tudi plačilni nalog. Če bo zdravniško pomoč poiskal tudi sam in podal predlog za pregon, bodo policisti ovadili tudi 47-letnika, sicer pa mu bodo ...prikaži več vročili plačilni nalog. Plačilni nalog so vročili tudi 27-letniku. Toliko o prijavi dogodkov !

  • pikijakob 13:52 09.oktober 2017.

    Pomagaš neznanki pred nasiljem in prezeneš nasilneža potem pa še položnico dobiš od policajev. Ful dobr.

Sorodne novice