Stožice brez milijonov?

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ime. Triglav še ni podpisal pogodbe o pokroviteljstvu. Lahko da je tudi ne bo.
Oglej si celoten članek

"Zavarovalnica Triglav se z javnim zavodom Šport Ljubljana še pogaja o prevzemu pokroviteljstva dvorane Stožice. O izidu pogajanj vas bomo pravočasno obvestili," so v Triglavu odgovorili na vprašanje, ali bo morebitna zamenjava vodstva zavarovalnice vplivala na njihovo odločitev glede pokroviteljstva dvorane v Stožicah. Enako pravijo v javnem zavodu.

Ker je bil Matjaž Rakovec za predsednika uprave Triglava imenovan oktobra 2009 oziroma v času vlade Boruta Pahorja, so se že pojavila ugibanja, da bi ga lahko nova vlada zamenjala. Če se bo to zgodilo, njegov naslednik skoraj zagotovo ne bo dovolil, da se financira največji projekt Zorana Jankovića.

Rakovec čaka vlado?

Rakovec je načrtoval v ime Arena Triglav v petih letih vložiti tri milijone evrov. Po neuradnih informacijah se je pri podpisu pogodbe najprej zataknilo, ker je Triglav zahteval ogromno prostora za oglaševanje, kar pomeni, da bi drugim oglaševalcem ostale le drobtinice. Zdaj pa naj bi se zataknilo tudi zato, ker Rakovec čaka, ali ga bo nova vlada zamenjala. Če bi podpisal pogodbo za pokroviteljstvo Stožic, bi to verjetno pomenilo, da bi se sam odpovedal mestu 
predsednika uprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:26 16. Februar 2012.

    Če nekaj zgradiš in se s tem hvališ pomeni, da zgradiš vse v celoti in da nikomur noben ni dolžan... …

  • 07:21 16. Februar 2012.

    Če bi bil sedaj Zoki na oblasti, bi denar že pritekal.<br />Glede na to, da je JJ na oblasti, bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.