Slovenija
20 ogledov

Stožice brez milijonov?

Matjaž Rakovec Anže Petkovšek
Ime. Triglav še ni podpisal pogodbe o pokroviteljstvu. Lahko da je tudi ne bo.

"Zavarovalnica Triglav se z javnim zavodom Šport Ljubljana še pogaja o prevzemu pokroviteljstva dvorane Stožice. O izidu pogajanj vas bomo pravočasno obvestili," so v Triglavu odgovorili na vprašanje, ali bo morebitna zamenjava vodstva zavarovalnice vplivala na njihovo odločitev glede pokroviteljstva dvorane v Stožicah. Enako pravijo v javnem zavodu.

Ker je bil Matjaž Rakovec za predsednika uprave Triglava imenovan oktobra 2009 oziroma v času vlade Boruta Pahorja, so se že pojavila ugibanja, da bi ga lahko nova vlada zamenjala. Če se bo to zgodilo, njegov naslednik skoraj zagotovo ne bo dovolil, da se financira največji projekt Zorana Jankovića.

Rakovec čaka vlado?

Rakovec je načrtoval v ime Arena Triglav v petih letih vložiti tri milijone evrov. Po neuradnih informacijah se je pri podpisu pogodbe najprej zataknilo, ker je Triglav zahteval ogromno prostora za oglaševanje, kar pomeni, da bi drugim oglaševalcem ostale le drobtinice. Zdaj pa naj bi se zataknilo tudi zato, ker Rakovec čaka, ali ga bo nova vlada zamenjala. Če bi podpisal pogodbo za pokroviteljstvo Stožic, bi to verjetno pomenilo, da bi se sam odpovedal mestu 
predsednika uprave.

Komentarjev 2
  • Dejan Kodrič 15:26 16.februar 2012.

    Če nekaj zgradiš in se s tem hvališ pomeni, da zgradiš vse v celoti in da nikomur noben ni dolžan... Tukaj pa ni tako in Zoki, ko se s tem hvali ni fer, ker ni tako kot on pravi, če ...prikaži več pa vidimo drugačno realno sliko.

  • URIAH HEEP 07:21 16.februar 2012.

    Če bi bil sedaj Zoki na oblasti, bi denar že pritekal.Glede na to, da je JJ na oblasti, bo tole kar držalo.Citiram:Zdaj pa naj bi se zataknilo tudi zato, ker Rakovec čaka, ali ga bo nova ...prikaži več vlada zamenjala. Če bi podpisal pogodbo za pokroviteljstvo Stožic, bi to verjetno pomenilo, da bi se sam odpovedal mestu 
predsednika uprave.