Strelski obračun v Novem mestu

Foto: Žurnal24
V soboto so v Novem mestu štirje moški poskušali umoriti dve osebi iz okolice Novega mesta. Med streljanjem je k sreči nastala le gmotna škoda.
Oglej si celoten članek

Sredi noči so novomeški policisti prejeli obvestilo, da naj bi neznanci s strelnim orožjem skušali umoriti dve osebi iz naselja v okolici Novega mesta.

Streljanje med vožnjo
Oškodovanca naj bi med vožnjo z osebnim vozilom dohiteli osumljenci v kombiniranem vozilu. "Ko so se z vozilom pripeljali vzporedno, naj bi eden izmed njih s pištolo ustrelil v njuno vozilo. Oškodovanca sta z vozilom speljala, takrat pa naj bi osumljenec še dvakrat ustrelil. Med streljanjem ni bil nihče poškodovan, krogle pa so prestrelile stekla osebnega vozila," so sporočili s PU Novo mesto.

Četverici odvzeli prostost
Osumljenci so pobegnili, policisti in kriminalisti pa so takoj začeli s preiskavo kaznivega dejanja in z aktivnostmi za izsleditev. Nekaj ur pozneje so odvzeli prostost 51-letnemu, 30-letnemu in 29-letnemu osumljencu iz naselja v okolici Novega mesta in 25-letnemu osumljencu iz Novega mesta.

Po zaključenem pridržanju so jih privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je za vse štiri odredil pripor. Preiskavo in zbiranje obvestil še nadaljujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.