Strigli se bodo doma in prihranili

Foto: Žurnal24 "Na modelih bomo ljudem pokazali, kako lahko sami napravijo preproste pričeske,"
Piran. Na Rdečem križu bodo v soboto prikazali, kako si pomagati urediti pričesko brez frizerja
Oglej si celoten članek

Delavnica. "Med gospodarsko krizo je treba tudi znotraj družinskega proračuna vsak evro obrniti vsaj dvakrat," pravijo na piranskem Rdečem križu. Da bi ljudem ponudili pomoč za samopomoč, želijo s kratko izobraževalno delavnico Striženje doma spodbuditi ustvarjalnost in pomoč med 
sorodniki.

Gre za preproste pričeske
Mlada frizerka Alma Pjanić iz Pirana, ki je sicer tudi študentka drugega letnika fakultete za humanistične študije, bo v vlogi prostovoljke z modeloma za žensko in moško striženje navzočim pokazala, kako smo lahko brez obiska frizerskega salona temu opravku zadovoljivo kos tudi sami doma. Preproste pričeske naj bi bile tako z nekaj napotki in osnovami profesionalnega znanja ter malo lastne iznajdljivosti in umetniške žilice v zadovoljstvo vsem, ki bodo ob tem še prihranili.

Brezplačna delavnica bo v soboto ob 17. uri v prostorih Območnega združenja Rdečega križa Piran (na Župančičevi ulici 14), trajala pa bo predvidoma dve uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.