Slovenija
40 ogledov

Strigli se bodo doma in prihranili

"Na modelih bomo ljudem pokazali, kako lahko sami napravijo preproste pričeske," Žurnal24 main
Piran. Na Rdečem križu bodo v soboto prikazali, kako si pomagati urediti pričesko brez frizerja

Delavnica. "Med gospodarsko krizo je treba tudi znotraj družinskega proračuna vsak evro obrniti vsaj dvakrat," pravijo na piranskem Rdečem križu. Da bi ljudem ponudili pomoč za samopomoč, želijo s kratko izobraževalno delavnico Striženje doma spodbuditi ustvarjalnost in pomoč med 
sorodniki.

Gre za preproste pričeske
Mlada frizerka Alma Pjanić iz Pirana, ki je sicer tudi študentka drugega letnika fakultete za humanistične študije, bo v vlogi prostovoljke z modeloma za žensko in moško striženje navzočim pokazala, kako smo lahko brez obiska frizerskega salona temu opravku zadovoljivo kos tudi sami doma. Preproste pričeske naj bi bile tako z nekaj napotki in osnovami profesionalnega znanja ter malo lastne iznajdljivosti in umetniške žilice v zadovoljstvo vsem, ki bodo ob tem še prihranili.

Brezplačna delavnica bo v soboto ob 17. uri v prostorih Območnega združenja Rdečega križa Piran (na Župančičevi ulici 14), trajala pa bo predvidoma dve uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.