Stroške bodo poravnali v treh delih

Foto: Žurnal24 Delegacija KZS si je konec januarja ogledala dvorano Podmežakla in se seznanila
EP. Sredstva v višini 720 tisoč evrov v prihodnjih proračunih, podpis pogodbe v začetku aprila.
Oglej si celoten članek

"Z organizacijo predtekmovalne skupine evropskega prvenstva v košarki prevzemamo stroške v višini 720 tisoč evrov, ki jih bomo poravnali v treh delih. Letos občina ne bo nosila finančnih posledic, ker tega denarja v letošnjem proračunu nima rezerviranega, z naslednjimi proračuni, torej v letih od 2012 do 2014, pa bomo zagotovili vsa pogodbeno določena finančna sredstva," je v petek povedal jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger.

Kot je pojasnil, so, takoj ko jim je Košarkarska zveza Slovenije (KZS) v pregled poslala pogodbo s finančnimi posledicami za občinski proračun, dali svoje pripombe in predlagali drugačno dinamiko plačil, s čimer je na koncu soglašalo tudi vodstvo KZS.

Velika priložnost
"Gre za priložnost, ki je Občina Jesenice v naslednjih 50 letih zagotovo ne bo več imela. Tudi tokrat bomo pokazali, da znamo in smo sposobni organizirati tako velike prireditve," je sklenil Mencinger. Pogodbo za organizacijo tekmovanj bo občina s KSZ predvidoma podpisala v začetku aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.