Styria ostala brez člana uprave

V 65. letu starosti je umrl Kurt Kribitz, član uprave graške Styrije. Svojo bogato kariero je nameraval zaključiti z upokojitvijo čez dva meseca.
Oglej si celoten članek

Kurt Kribitz je vse od diplome zasedal najpomembnejše položaje v tiskarski in tudi pakirni industriji. Graški Styriji, ki je lastnik družbe Styria-media si, ki izdaja tudi spletni portal, ki ga pravkar berete, se je pridružil leta 2002, predvsem zaradi usmeritve družbe v širitev dejavnosti  na druge trge. Od leta 2004 do leta 2016 je vodil Styrijino tiskarno, nato pa je bil imenovan v upravo družbe, zadolžen predvsem za servisna podjetja v skupini, založništvo knjig, finance, nabavo, računovodstvo in kadrovske zadeve.

O vlogi medijev v družbi je pred časom dejal: "Kako nepogrešljiva je vloga medijev v družbi, je vidno vsak dan. Pogumni, odgovorni in odzivni zaposleni, ki lahko uživajo svojo novinarsko svobodo in delajo brez pritiskov, so pogoj za to. Z veseljem delam vsak dan, da ustavrjam pogoje za to." 

"Kurt Kribitz je bil nepogrešljiv sodelavec, ki je s svojimi izkušnjami iz tiskarskega sektorja in logistike bistveno pripomogel k uspešnemu razvoju skupine v zadnjih letin. Za to smo mu neizmerno hvaležni," je ob tem dejal predsednik uprave Styrije Markus Mair.

S Kurtom smo izgubili dragega prijatelja in dolgoletnega sodelavca. Styria Media Group AG mu veliko dolguje. Njegova predanost, zanesljivost in neizmerno znanje sta prispevali k uspehu v zadnjih letih. Pogrešali ga bomo, v teh težkih trenutkih pa smo v mislih z njegovo družino, pa je povedal Friedrich Santner, predsednik nadzornega sveta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.