Sveža napoved: Jutri ponekod spet sneg

Foto: Profimedia Zima Foto: Profimedia Zima Foto: Profimedia Zima
Jutri bo po Sloveniji pretežno oblačno, na vzhodu možen rahel sneg.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne bo v zahodni Sloveniji delno jasno, na Primorskem bo zapihala šibka burja. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno in večinoma suho. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem in na severozahodu do 9 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, predvsem v vzhodni polovici države bo še naletaval sneg.

Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, ob morju okoli 2, najvišje dnevne okoli 0, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.

V torek bo oblačno z občasnimi rahlimi padavinami, po nižinah deloma kot rahel dež ali sneg. V višjih legah bo zapihal jugozahodni veter. V sredo bo suho vreme.

Nad jugovzhodno Evropo je ciklonsko območje, drugod nad večjim delom Evrope pa območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje od severovzhoda znova nekoliko hladnejši zrak.

V četrtek bodo naši kraji na obrobju ciklonskega območja nad Balkanom, nato pa se bo k nam od zahoda razširilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo ob koncu tedna oslabelo.

Od četrtka do sobote bo večinoma suho z nekaj sončnega vremena. V nedeljo se bo verjetnost za padavine prehodno povečala. Tudi v ponedeljek in torek bo deloma sončno, verjetnost za padavine bo majhna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:12 6. Januar 2019.

    Vesel bom ko boste za svoje napovedi začeli odgovarjat

  • 12:01 6. Januar 2019.

    Pa kaj hudiča bluzite!!! NA KAJ SE NAJ PRIPRAVIMO??? Na pet snežink?

  • 11:53 6. Januar 2019.

    Glede na bombastični naslov, se pa res splača to prebrat. Nova pošiljka snega, pa še stare ni blo ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.