Sveža vremenska napoved: To nas čaka v naslednjih dneh

Foto: EPA Vreme, oblaki
Takšno vreme nam za naslednje dni napovedujejo meteorologi.
Oglej si celoten članek

Dopoldne bo večinoma sončno, popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V nedeljo bo zjutraj delno jasno, po nekaterih nižinah se bo zadrževala megla. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15, v Gornjesavski dolini okoli 7, najvišje dnevne od 21 do 25 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo povečini oblačno z občasnim dežjem, ki bo popoldne od zahoda počasi ponehal. Nekoliko hladneje bo. V torek bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe.

Slovenija Accuweather: Poletje vročinskih valov

Nad osrednjim delom Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka s šibkimi južnimi vetrovi v višinah. Nad našimi kraji se zadržuje razmeroma vlažna in nestabilna zračna masa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.