Svinčnik pištola ranil mladeniča

Foto: Žurnal24 Orožje je mogoče izdelati precej preprosto, saj je na internetu dostopnih veliko
Razkazovanje pištole v obliki svinčnika se je za 25-letnika slabo končalo, saj ga je krogla zadela v roko.
Oglej si celoten članek

33-letni Kranjčan je po načrtu z interneta dal izdelati strelno orožje v obliki svinčnika kalibra 22 LR. Načrt je izročil za zdaj še neznani osebi, ki mu je orožje tudi izdelala. Mladenič je svinčnik pištolo hranil doma, v petek pa jo je želel pokazati svojemu 25-letnemu prijatelju, zato ga je povabil k sebi.

Prijatelj ga je počakal v njegovi sobi, medtem ko je šel sam v kuhinjo po orožje, ki mu ga je želel pokazati. Pištola se je pri tem sprožila in prijatelja zadela v levo podlaket ter mu povzročila lažjo telesno poškodbo.

Podobna nesreča že lani
Čeprav je pištola majhnega kalibra v obliki svinčnika redko orožje, ki ga ni mogoče dobiti v prosti prodaji, imajo gorenjski policisti že izkušnje z njo. Podobna nesreča s pištolo v obliki svinčnika se je zgodila maja lani v jeseniškem gostinskem lokalu. Tedaj je 19-letnemu Jeseničanu pištola padla iz hlačnega žepa, se sprožila in pri tem v roko zadela 21-letnega domačina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.