Svojci pogrešajo 13-letnico

Foto: Policija
Foto: Policija
Policijska uprava Ljubljana je bila danes obveščena, da svojci pogrešajo 13-letno A, D. iz Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Nazadnje so jo videli včeraj, 19. marca na območju Bežigrada v Ljubljani.

A. je visoka približno 165 cm, srednje postave, svetlo rjavih dolgih las čez ramena, speta v čop, okroglega obraza, pri levem očesu imar dečo liso (materino znamenje). Nazadnje je bila oblečena v črne športne hlače, temno vijolično jakno (puhovko) in obuta v temno vijolične športne copate.

"Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na številko 113, na anonimni telefon 080 1200 ali pa na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad 01/589 6000," so sporočili policisti. 

Policisti so o krog 12. ure preklicali iskanje, saj so jo našli živo in zdravo na območju Trzina. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:34 20. Marec 2016.

    SLOVENIJA dežela pogrešanih ! Zakaj se naša vlada in Pahor ne izgubita ?

  • 09:43 20. Marec 2016.

    AdBlock. Problem rešen.

  • 09:39 20. Marec 2016.

    Spoštovani, oglasni prihodki so naši edini prihodki in omogočajo, da obstajamo in med drugim objavljamo tudi obvestila o pogrešanih osebah. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.