Ta konec tedna dva poskusa uboja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prvi poskus uboja se je zgodil v petek zvečer v Slovenj Gradcu, drugi danes zgodaj zjutraj v Šoštanju.
Oglej si celoten članek

Danes nekaj po 5. uri zjutraj so bili policisti obveščeni, da je 29-letni moški, sicer stanujoč na območju republike Avstrije, prišel k 27-letni sestri in njenemu 43-letnemu prijatelju v stanovanje v Šoštanju.

Po prepiru je 29-letnik s kuhinjskim nožem večkrat zabodel v predel hrbta, ramen in ušesa 43-letnega moškega. Kot so sporočili s PU Celje, poškodovani 43-letnik ni v smrtni nevarnosti.

Policisti in kriminalisti so 29-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga bodo v nadaljevanju kazensko ovadili. Preiskava še ni zaključena. 

Tepel jo je, pa ga je zabodla 

V petek nekaj po 21. uri sta se v stanovanju na Maistrovi ulici v Slovenj Gradcu sprla zunajzakonska partnerja, 36-letna ženska in 49-letni moški. Kot so sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave (PU) Celje, je moški v petkovem prepiru partnerko večkrat udaril. To jo je tako razburilo, da je odšla v kuhinjo po nož in partnerja porezala po rokah ter ga zabodla v predel trebuha. Poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec in ni v smrtni nevarnosti, osumljenki pa so policisti odvzeli prostost in jo pridržali.

Predstavnica za odnose z javnostmi na PU Celje Milena Trbulin pa je pojasnila, da so policisti osumljeno poskusa uboja po pridržanju že izpustili in jo bodo kazensko ovadili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.