Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Ta konec tedna dva poskusa uboja

Ženska z nožem Shutterstock
Prvi poskus uboja se je zgodil v petek zvečer v Slovenj Gradcu, drugi danes zgodaj zjutraj v Šoštanju.

Danes nekaj po 5. uri zjutraj so bili policisti obveščeni, da je 29-letni moški, sicer stanujoč na območju republike Avstrije, prišel k 27-letni sestri in njenemu 43-letnemu prijatelju v stanovanje v Šoštanju.

Po prepiru je 29-letnik s kuhinjskim nožem večkrat zabodel v predel hrbta, ramen in ušesa 43-letnega moškega. Kot so sporočili s PU Celje, poškodovani 43-letnik ni v smrtni nevarnosti.

Policisti in kriminalisti so 29-letnemu osumljencu odvzeli prostost in ga bodo v nadaljevanju kazensko ovadili. Preiskava še ni zaključena. 

Tepel jo je, pa ga je zabodla 

V petek nekaj po 21. uri sta se v stanovanju na Maistrovi ulici v Slovenj Gradcu sprla zunajzakonska partnerja, 36-letna ženska in 49-letni moški. Kot so sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave (PU) Celje, je moški v petkovem prepiru partnerko večkrat udaril. To jo je tako razburilo, da je odšla v kuhinjo po nož in partnerja porezala po rokah ter ga zabodla v predel trebuha. Poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec in ni v smrtni nevarnosti, osumljenki pa so policisti odvzeli prostost in jo pridržali.

Predstavnica za odnose z javnostmi na PU Celje Milena Trbulin pa je pojasnila, da so policisti osumljeno poskusa uboja po pridržanju že izpustili in jo bodo kazensko ovadili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.