Tajil torbo z marihuano

Foto: PU Maribor Marihuana v torbi Foto: PU Maribor Marihuana v torbi Foto: PU Maribor Marihuana v torbi
Sprva torba, v kateri sta bila dva kilograma marihuane, ni imela lastnika.
Oglej si celoten članek

Finančni preiskovalci mariborske mobilne enote so včeraj zvečer na mejnem prehodu Gruškovje ustavili avtobus iz Bosne in Hercegovine. Pregledali so vozilo in prtljago potnikov.

"V prtljažniku so opazili športno  torbo, za katero se je izkazalo, da je brez lastnika. V njej so med živili našli dva paketa, ovita v plastično folijo, v katerih so bili posušeni  rastlinski  delci. Opravili  so  hitri test, ki je pokazal prisotnost  prepovedane droge marihuane.  Pregled so nato prekinili in o najdbi obvestili policiste," so sporočili s Finančne uprave RS (FURS).

Kriminalisti in policisti so ugotovili, da je torba last 52-letnega državljana BiH in Črne Gore, ki  je  bil potnik na avtobusu. Prepovedano drogo so mu zasegli, mu odvzeli prostost  in  ga  pridržali.

V torbi sta bila okoli dva kilograma marihuane, ki bi bila na črnem trgu vredna okoli 20.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.