Tako bo do božiča

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vremenoslovci danes ponekod opozarjajo na možnost poledice.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo pretežno oblačen in ponekod po nižinah meglen dan. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Ponekod na Gorenjskem ni izključen pojav poledice. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, ob morju okoli 10 stopinj.

Tudi jutri bo podobno, jasno bo v višjih legah. Tudi v petek in soboto bo prevladovalo oblačno in megleno vreme, več jasnine bo v goratem svetu.

Napoved od 19. do 24. decembra

Na Arsu nadaljujejo, da bomo v soboto na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad vzhodno Evropo, ki bo v nedeljo oslabelo, v višinah pa se bo krepil vlažen jugozahodnik. Predvidoma v ponedeljek nas bo prešla hladna fronta. V torek in sredo se bo nad Alpami prehodno spet okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ob konca obdobja pa kaže na prehod nove vremenske motnje.

V soboto bo večinoma oblačno in suho vreme. V nedeljo pa se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo v ponedeljek razširile nad vso Slovenijo. V torek in sredo bo predvidoma suho vreme. Ob koncu obdobja pa se bo verjetnost za padavine kot kaže znova povečala.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.