Slovenija
2378 ogledov

Tako bo do božiča

Megla v gozdu Profimedia
Vremenoslovci danes ponekod opozarjajo na možnost poledice.

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo pretežno oblačen in ponekod po nižinah meglen dan. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Ponekod na Gorenjskem ni izključen pojav poledice. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, ob morju okoli 10 stopinj.

Tudi jutri bo podobno, jasno bo v višjih legah. Tudi v petek in soboto bo prevladovalo oblačno in megleno vreme, več jasnine bo v goratem svetu.

Napoved od 19. do 24. decembra

Na Arsu nadaljujejo, da bomo v soboto na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad vzhodno Evropo, ki bo v nedeljo oslabelo, v višinah pa se bo krepil vlažen jugozahodnik. Predvidoma v ponedeljek nas bo prešla hladna fronta. V torek in sredo se bo nad Alpami prehodno spet okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ob konca obdobja pa kaže na prehod nove vremenske motnje.

V soboto bo večinoma oblačno in suho vreme. V nedeljo pa se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki se bodo v ponedeljek razširile nad vso Slovenijo. V torek in sredo bo predvidoma suho vreme. Ob koncu obdobja pa se bo verjetnost za padavine kot kaže znova povečala.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.