Tako bo do konca tedna in tako za vikend

Foto: Profimedia
Ponoči spet nekaj dežja, tudi torek bo občasno deževen. Kako bo do konca tedna in kako za vikend?
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo, da se bo ponoči od juga postopno pooblačilo, proti jutru bo v južni in osrednji Sloveniji pričelo deževati. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila. Jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem okoli 16 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo, napoved nadaljujejo vremenoslovci. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, na Primorskem do 25 stopinj.

V noči na sredo bo dež večinoma ponehal, v sredo čez dan se bo postopno jasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. V četrtek bo sončno, veter bo oslabel.

Napoved od 22. do 27. maja

Nad Alpami bodo prevladovali severozahodni višinski vetrovi. Manjša motnja bo naše kraje predvidoma prešla v noči s sobote na nedeljo, nato pa bo k nam v višinah še nekaj dni dotekal razmeroma hladen zrak, kaže vremenska slika.

Na Arsu dodajajo, da bo v petek in soboto povečini sončno in razmeroma toplo. V noči na nedeljo bo nekaj padavin, v nedeljo pa bo spet sončno, a nekoliko hladneje. Pihal bo severni veter. V prvi polovici prihodnjega tedna kaže na deloma sončno vreme z možnostjo kakšne popoldanske plohe ali nevihte.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.