Takšno vreme bo prihodnji teden

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Po sončnem vikendu bo jasno tudi jutri, nato sledi preobrat.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu napovedujejo sončen ponedeljek. "Čez dan bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 15 do 20, na Primorskem do 22 stopinj Celzija," je zapisano na spletni strani Arsa.

V torek bo že nekoliko več oblačnosti, v sredo pa se bo ta povečala, predvsem v zahodni polivici države bo že občasno rahlo deževalo.

Napoved od 4. do 9. aprila

V drugi polovici prihodnjega tedna bo nastalo samostojno ciklonsko območje. Od lege tega ciklona bo odvisna količina padavin na območju Alp in severnega Balkana.

"V četrtek in petek pričakujemo oblačno in deževno vreme. V petek in soboto se bo prehodno ohladilo," napovedujejo na Arsu in dodajajo, da je razvoj vremena za prihodnji konec tedna še negotovo. "Predvidoma bo verjetnost za padavine od sobote do torka, 9. aprila, majhna," napoved sklenejo na Arsu.

Foto: Arso Arso preglednica

Napoved Vreme: Začetek aprila bo hladnejši, tudi sneg ni izključen

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.