Tako je morilec poljubil svojo žrtev

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Barry McCarney je 15-mesečno hčerko svoje spremljevalke trpinčil do smrti.
Oglej si celoten članek

Pedofil Barry McCarney bo moral zaradi umora 15-mesečne Millie Martin do konca življenja v zapor. Triintridesetletnik je deklico zlorabljal, dokler ni podlegla poškodbam. Kot poročajo, je imela zlomljenih več reber, številne brazgotine in buške ter poškodbe, ki kažejo na spolno zlorabo.

Dekličino mamo, ki jo je McCarney spoznal šele tri mesece pred Millieno smrtjo, je sodišče oprostilo. McCarney je trdil, da je bila ona tista, ki je mučila hčerko, in ne on.

Zločin se je zgodil že leta 2009, pedofilu pa je sodišče kazen izreklo ta teden. V javnost je prišel tudi posnetek, ki prikazuje, kako je McCarney z deklico pritekel v bolnišnico. Na prvi pogled je videti, kot bi jo poskušal oživljati. Takrat še nihče ni slutil, da ne gre za obupanega očeta, ki poskuša rešiti otroka, ampak za pošast.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:33 8. December 2012.

    V naši zakonodaji bi za pedofile morali predvideti kastriranje na njegove stroške, ali kar rezanje luliča, pa naj lula kot …

  • 17:16 7. December 2012.

    Hitro vzemi tabletko proti pritisku! Stres ni dober za tvoje zdravje.

  • 16:47 7. December 2012.

    Pri nas bi bil po dolgih letih sojenja izpuščen zaradi pomanjkanja dokazov. Potem pa bi na račun davkoplačevalcev pokasiral mastno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.