Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Tako je morilec poljubil svojo žrtev

Barry McCarney youtube.com
Barry McCarney je 15-mesečno hčerko svoje spremljevalke trpinčil do smrti.

Pedofil Barry McCarney bo moral zaradi umora 15-mesečne Millie Martin do konca življenja v zapor. Triintridesetletnik je deklico zlorabljal, dokler ni podlegla poškodbam. Kot poročajo, je imela zlomljenih več reber, številne brazgotine in buške ter poškodbe, ki kažejo na spolno zlorabo.

Dekličino mamo, ki jo je McCarney spoznal šele tri mesece pred Millieno smrtjo, je sodišče oprostilo. McCarney je trdil, da je bila ona tista, ki je mučila hčerko, in ne on.

Zločin se je zgodil že leta 2009, pedofilu pa je sodišče kazen izreklo ta teden. V javnost je prišel tudi posnetek, ki prikazuje, kako je McCarney z deklico pritekel v bolnišnico. Na prvi pogled je videti, kot bi jo poskušal oživljati. Takrat še nihče ni slutil, da ne gre za obupanega očeta, ki poskuša rešiti otroka, ampak za pošast.

Komentarjev 8
  • debelacebelazrela 00:33 08.december 2012.

    V naši zakonodaji bi za pedofile morali predvideti kastriranje na njegove stroške, ali kar rezanje luliča, pa naj lula kot ženska skozi luknjo hehe. Za kazen pa bi moral z kroglo na nogi čistit ulice, na hrbtu pa bi mu ...prikaži veču pisal velik kartonski plakat: kdor posiljuje otroke, ostane brez pišonje in dela brezplačno ulična javna dela 10 let. Potem je psihiatrija in zdravljenje ob (plačanem) delu na lastne stroške. Če se ne ozdravi, iovo na novo zastonj javna dela. Heh, sodišča bi morala biti malo bolj domišljava in uporabljat malo bolj stimulativne pristope, ne le kazen v zaporu, potem pa jaz to moram plačati.

  • saramara 17:16 07.december 2012.

    Hitro vzemi tabletko proti pritisku! Stres ni dober za tvoje zdravje.

  • tomi 16:47 07.december 2012.

    Pri nas bi bil po dolgih letih sojenja izpuščen zaradi pomanjkanja dokazov. Potem pa bi na račun davkoplačevalcev pokasiral mastno odškodnino.